QDBJ8LYthwmZncwrtgvCFKRXm5MuQJp61tf0Vi9S.jpeg

Aircoservice

_____________________

Een goed werkende airconditioning is een must het gehele jaar door. Laat daarom minimaal eens per jaar uw airconditioning controleren. Dit om eventuele kostbare reparaties in de toekomst te besparen.

Waarom airco onderhoud?

De airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in de auto. Bij een slecht onderhouden airco-installatie komen echter bacteriën, schimmels en andere micro-organismen door de ventilatie in het interieur van de auto terecht. Deze micro-organismen kunnen nare allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en irritatie van de ogen.

Ook kan er een onprettige muffe geur ontstaan en beslaan de ruiten van de auto erg snel. Het is voor uw gezondheid, comfort én veiligheid dan ook verstandig uw airconditioning minimaal één keer per jaar te laten reinigen.

R1234yf is de benaming van het nieuwe koudemiddel (airco-gas) dat gebruikt wordt in de automobielindustrie, in plaats van R134a. Dit nieuwe koudemiddel is ingevoerd per 1 januari 2014 en verplicht op alle nieuwe auto's vanaf 1-1-2017. Wij vullen ook airco's met dit nieuwe airco gas.

Is de airco van uw auto toe aan onderhoud of moet deze bijgevuld worden? Plan dan hier uw afspraak in of neem contact met ons op.