Financiering & Lease

_____________________
 

Financiering

Een nieuwe auto rijden zonder dat u een grote investering moet doen bij aanschaf? Bergmans Auto's helpt u graag verder door het aanbieden van financiering. Wij denken graag met u mee en brengen de mogelijkheden van een financiering voor uw auto in kaart, geheel passend bij uw persoonlijke situatie. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw auto geheel of een gedeelte ervan te financieren.

Wij kunnen u adviseren wat voor u de meest geschikte lening is. Wilt u uw auto financieren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Financial lease

Uw auto financieren bij Bergmans Auto's kan middels onze Financial lease oplossing. Hierdoor kunt u in de door uw gewenste auto rijden, zonder dat het u direct een groot bedrag kost.

Financial lease is een financieringsvorm waarbij u uiteindelijk de eigenaar wordt van auto, een vast bedrag per maand betaalt en alles zelf moet regelen qua services (belasting, onderhoud, etc.). De leaseauto blijft juridisch gezien van ons, totdat de laatste termijn is betaald. Heeft u een eigen onderneming? Dan mag u de kosten van de leasewagen aftrekken als investering.

Wilt u meer weten over Financial lease? Neem dan contact met ons op of bereken hieronder alvast uw leasebedrag.